Avantatges i serveis

ALBATROS
ASSESSORAMENT D'ASSEGURANCES GRATUÏT PER ALS SOCIS DEL CLUSTER NAUTIC CATALÀ

EL TEU ESPECIALISTA EN ASSEGURANCES
PER AL SECTOR NÀUTICO-MARÍTIM

Les millors cobertures i el millor servei.

 

Clúster Nàutic Català i Albatros Marítimo signen un conveni de col·laboració mitjançant el qual Albatros Marítimo es compromet a oferir assessorament en l’anàlisi de riscos empresarials, així com els serveis propis de l’activitat de Mediació d’Assegurances, d’acord amb la legislació vigent: Mediació a la cerca i subscripció d’assegurances i assessorament en la gestió de sinistres, entre d’altres als socis del Clúster Nàutic Català.

Amb aquest nou conveni el Clúster Nàutic Català vol ajudar les empreses associades a minimitzar els seus riscos i millorar les seves despeses a les pòlisses de les seves assegurances. Albatros Marítimo és una consultoria d’assegurances especialitzada en el sector marítim, el transport i la logística.
Albatros Marítimo presta un servei d’assessorament integral en assegurances i riscos tant per a empreses, com a professionals i particulars. Per tal de millorar la competitivitat de les empreses.

El seu equip de professionals aprofita la xarxa pròpia de recursos, models de gestió, anàlisi i assessorament, a més d’una experiència demostrada a cada sector d’activitat, per desenvolupar solucions que protegeixen les seves empreses.

Treballant per identificar les vostres necessitats i dissenyant solucions personalitzades i creatives a escala global. Ofereixen tota mena d’assegurances, com: Assegurances Responsabilitat Civil, Assegurança Multireg Industrial (PIMES), Assegurances de Casc i Màquina, P&I, Transports, Administradors i Directius, etc. i són també especialistes per a Ports, Varadors, Tallers de Reparació, Magatzems, i Mercaderies.

Aquestes assegurances cobreix la RC de les reparacions i béns i, addicionalment, la responsabilitat derivada de la propietat i/o lloguer. Centrats en el client, Albatros Marítimo aporta tranquil·litat a clients de tot el món, clients únics que volen sentir-se especials i que “han d’estar al centre de tot”.

Solucions integrals i personalitzades és el que el sector nàutic està buscant realment i amb aquesta filosofia al cap els seus professionals han donat suport als seus clients, donant suport a la gestió de sinistres. Així com a gestió personalitzades d’assessorament integral en assegurances i riscos

Si vols tranquil·litat per a la teva empresa confia en Albatros Marítimo.

David Encinas
685190572
comercial@albatrosmaritimo.es
www.albatrosmaritimo.com

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades