COLABORACIÓ ADIN I GESEME

7-gen.-2015 | Notícies del Clúster

Comparteix:

COLABORACIÓ ADIN I GESEME

 

ADIN i GESEME han subscrit un conveni de col·laboració per promoure la prevenció de riscos laborals  i vetllar per la salut laboral en el sector nàutic espanyol.

 

GESEME empresa capdavantera oferirà avantatjoses condicions als associats de ADIN

 

Barcelona, gener de 2015. L’Associació d’Industries, Comerç i Serveis Nàutics, ADIN

 

CLICK AQUÍ PER ÉS INFORMACIO

 

i GESEME han subscrit un conveni de col·laboració per promoure la prevenció de riscos laborals en el sector nàutic espanyol.

 

ADIN, ha triat a GESEME per cobrir aquesta el territori estatal i comptar amb un desplegament tècnic i mèdic del més alt nivell. GESEME donarà un tracte preferent als Associats de ADIN, que inclourà, a més de descompte sobre les seves tarifes, assessorament en cas d’inspecció de Treball i la possibilitat de fer consultes a l’Administració sobre casos concrets en què l’empresa es pugui veure involucrada.

DECLARACIONS DANIEL TURRO

Daniel Turró, Director General de GESEME va expressar: “tenim la vocació de donar una solució integral en l’àmbit de la Prevenció i la Salut Laboral, cuidant del treballador i protegint el empresari”.
Al mateix temps que Jordi Senties, President de ADIN, va expressar que “tenim la confiança d’aconseguir els 500 associats durant el 2015 i, GESEME ens garanteix una excel·lent cobertura dels mateixos, pel seu ampli equip professional i centres al llarg de la geografia nacional.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades