Fes-te soci

Ara més que mai! Més raons i avantatges per fer-te soci!

Descobreix els avantatges de ser part de l’organització empresarial nàutica més representativa de la petita i mitjana empreses de Catalunya.

 • Al Clúster Nàutic Català representem i defensem els teus interessos davant les administracions, els agents socials i la societat en general.
 • Al Clúster Nàutic Català contribuïm activament al creixement i la competitivitat del sector nàutic i de la teva empresa.
 • Al Clúster Nàutic Català estem presents en els principals fòrums i esdeveniments, perquè el nostre treball pugui beneficiar la competitivitat de la teva empresa i t’ajudem a buscar els recursos que necessites.
 • A l Clúster Nàutic Catalàt’oferim jornades, seminaris, esdeveniments, fires, gratuïts o en condicions preferencials, perquè la teva empresa sigui més forta i competitiva.
 • Al Clúster Nàutic Catalàt’oferim estudis de mercat, informes de matriculacions, assessorament nàutic gratuït sobre normatives, titulacions i impostos, perquè la teva empresa aquest al dia, així com formació, consultoria estratègica, finançament, internacionalització, jurídic, noves tecnologies, recursos humans, riscos laborals i assegurances, amb productes i serveis exclusius.
 • Al Clúster Nàutic Català t’oferim acords comercials, amb proveïdors recomanats amb condicions exclusives per millorar la rendibilitat de la teva empresa.

Sol·licitud d’inscripció

7

Descarrega el pdf

i omple el formulari per FER-TE SOCI

O SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ
Els camps amb (*) són obligatoris

  captcha

  Comparteix

  ¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

  He llegit i accepto la política de protecció de dades