Izando Màrqueting signa un acord de col·laboració amb ADIN

4-abr.-2015 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Durant la passada Assemblea de ADIN, celebrada al saló d’Actes del Museu Marítim de Barcelona, ​​es protocolizó l’ACORD mitjançant el qual la consultora IZANDO MARKETING desenvoluparà el portal de venda i lloguer de vaixells FADINBOATS, “el projecte més ambiciós de la federació aquest 2014 “, com explica Jordi Senties, el seu president.

fadinboats.com, desenvolupat tecnològicament per hissant Màrqueting “estarà operatiu a partir del 24 d’abril, i serà un portal amb el clar objectiu d’ajudar a la comercialització de les embarcacions, tant d’ocasió com a noves, a les nostres empreses associades que gaudiran d’unes tarifes molt avantatjoses “, com explica Miquel Guarner, secretari general de FADIN que veu el projecte” com un instrument de suport i fidelització dels socis “.
El portal neix amb la força de més de 400 empreses del sector nàutic que componen aquestes associacions, i l’ambició d’arribar a potencials clients no només de l’Estat sinó de tot Europa i Rússia, per això, l’oferta es podrà consultar en castellà, francès , anglès, alemany i rus i tindrà preus “molt ajustats” per a tots els socis de ADIN tot i que està obert a tot el sector. “Al setembre s’ampliarà al Charter ja Directori d’Empreses, i en el futur anirem progressivament afegint altres serveis”, afegeix Guarner.
La federació i hissant Màrqueting presentaran el portal www.fadinboats.com en el marc del Saló Nàutic de València (24-28 d’abril).

L’acord entre les dues parts no només es limita al desenvolupament del portal, sinó que té una clara vocació global oferint als socis:

– Seminaris de formació mensual d’octubre a març el contingut serà la posada en marxa d’un projecte en línia en una empresa.
– Oferir els serveis de màrqueting en línia amb importants descomptes a tots aquells associats interessats en contractar qualsevol dels serveis oferts per la consultora com gestió en les campanyes d’AdWords, campanyes d’e-mail màrqueting, màrqueting de continguts, desenvolupament web, etc.
Així mateix, Izando Màrqueting publicarà mensualment articles d’interès relacionats amb el sector nàutic que aniran dotant de contingut d’interès i actualitat la secció del Bloc que incorporarà el portal fadinboats.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades