CA EN ES

9ª Fira Marítima Costa Daurada

15-abr.-2016 | Notícies Nàutiques

9ª Fira Marítima Costa Daurada

La 9ª Fira Marítima Costa Daurada tindrà lloc del 13 al 16 de maig, en el port de Cambrils. L’esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic Cambrils i per la delegació de l’Ajuntament, en la seva novena edició s’està consolidant com una de les cites referent del sector nàutic a Catalunya.

L’organització de la 9ª Fira Marítima Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels seus productes i serveis en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

La Fira destinarà tots els seus esforços a tenir un efecte dinamitzador i contribuir positivament en les vendes de les empreses i comerços vinculats al sector nàutic directa o indirectament.

Paral·lelament, la 9ª Fira Marítima Costa Daurada oferirà un programa d’activitats i jornades tècniques que inclourà presentacions de productes, demostracions i activitats lúdiques i esportives.

L’acte d’inauguració serà el dia 13 a les 17 hores.

Situada en el cor del passeig marítim de Cambrils, entre el Moll de Rivera del CN Cambrils i el Passeig Marítim, farà que la diversió per al visitant estigui garantida.

mapafiracambrilsFITXA TECNICA

Nom: 9ª Fira Marítima Costa Daurada
Lloc: entre el Moll de Rivera del CN Cambrils i el Passeig Marítim-Cambrils
Horari d’obertura: de 11h a 14h i de 17h a 21h
Zones:
Àrea nàutica-exposició d’embarcacions aigua i en sec-Charter-Accessoris
Àrea activitats nàutiques
Àrea nàutica tradicional
Aula del Mar
Àrea comercial-accessoris-roba i complements nàutics
Àrea Lúdic Infantil

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades