9ª Fira Marítima Costa Daurada

15-abr.-2016 | Notícies del sector

Comparteix:

9ª Fira Marítima Costa Daurada

La 9ª Fira Marítima Costa Daurada tindrà lloc del 13 al 16 de maig, en el port de Cambrils. L’esdeveniment, organitzat pel Club Nàutic Cambrils i per la delegació de l’Ajuntament, en la seva novena edició s’està consolidant com una de les cites referent del sector nàutic a Catalunya.

L’organització de la 9ª Fira Marítima Costa Daurada treballa per afavorir la comercialització dels seus productes i serveis en un entorn inigualable i amb una oferta adequada als interessos dels propis expositors.

La Fira destinarà tots els seus esforços a tenir un efecte dinamitzador i contribuir positivament en les vendes de les empreses i comerços vinculats al sector nàutic directa o indirectament.

Paral·lelament, la 9ª Fira Marítima Costa Daurada oferirà un programa d’activitats i jornades tècniques que inclourà presentacions de productes, demostracions i activitats lúdiques i esportives.

L’acte d’inauguració serà el dia 13 a les 17 hores.

Situada en el cor del passeig marítim de Cambrils, entre el Moll de Rivera del CN Cambrils i el Passeig Marítim, farà que la diversió per al visitant estigui garantida.

mapafiracambrilsFITXA TECNICA

Nom: 9ª Fira Marítima Costa Daurada
Lloc: entre el Moll de Rivera del CN Cambrils i el Passeig Marítim-Cambrils
Horari d’obertura: de 11h a 14h i de 17h a 21h
Zones:
Àrea nàutica-exposició d’embarcacions aigua i en sec-Charter-Accessoris
Àrea activitats nàutiques
Àrea nàutica tradicional
Aula del Mar
Àrea comercial-accessoris-roba i complements nàutics
Àrea Lúdic Infantil

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades