Cambrils i la 9ª edició de la Fira Marítima Costa Daurada

18-maig-2016 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Cambrils i la 9ª edició de la Fira Marítima Costa Daurada

Del 13 al 16 de maig a Cambrils s’ha viscut la nàutica amb la millor de les 9 edicions celebrades de la Fira Marítima de la Costa Daurada.

Els millors productes del sector nàutic, activitats nàutiques, exhibicions, tallers infantils, presentacions i fins i tot el Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques a la platja del Regueral. Salvament Marítim també hi va estar present fent una demostració de l’ús de basses, alhora que l’helicòpter es podia visitar fins que es va fer la demostració d’home a l’aigua.

Un cop mes, ADIN, ha visitat la Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils, per copsar l’estat del sector i per presentar les darreres novetats de l’associació. D’una banda, informant del Conveni amb Atlántica Garantia per la compravenda d’embarcacions d’ocasió, presentant la propera Fira INICIA’T Badalona, i també la nova convocatòria dels premis a la innovació en el sector nàutic que tindrà lloc durant el proper Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

Miquel Guarner, secretari general d’ADIN va manifestar que “la implicació de l’Ajuntament i el Club Nàutic de Cambrils amb el sector és total i fruit d’això tenim un dels ports esportius mes integrats amb la seva població de tot el litoral català”.

Aquesta nova edició del certamen va arriba carregada d’activitats per a tots els públics, per als més especialitzats i també per aquells que encara no estan introduïts en la nàutica.

Més de 50 estands varen formar part de la Fira Marítima de la Costa Daurada. Com a novetat d’enguany, van destacar les activitats extremes: wake board, skim board park i katapulta.

Cada nova edició confirma i consolida a la Fira Marítima de Cambrils en una de les cites ineludibles del sector nàutic a Catalunya.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades