Campionat d’Europa de Motonàutica

24-maig-2016 | Notícies Adin

Campionat d’Europa de Motonàutica de la modalitat Endurance Class B

Els dies 27, 28 i 29 de maig  el Port de Badalona acull el Campionat d’Europa de Motonàutica de la modalitat Endurance Class B, per a quatre categories  (Promotion, Boat Production, S2 y S1) al que des d’ADIN us recomanen la vostra assistència.

Els equips que participaran en la cita a Badalona representant a cinc països, Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya i Bèlgica. La característica d’aquesta modalitat és que agrupa embarcacions derivades de la construcció en sèrie de no més de 8 metres d’eslora. Per donar cabuda a aquesta mena d’embarcacions, el reglament preveu la propulsió amb un o dos motors foraborda o interiors, tot establint-se diferents categories en funció de la potència instal·lada, per possibilitar el triomf d’embarcacions de diferents potències. D’aquesta manera existeix la classe Promotion, reservada a embarcacions amb no més de 150 cavalls de potència, i una categoria denominada S1 en la què se superen fàcilment els 400 cavalls.

Aquesta és la tercera ocasió que el Port de Badalona acull una competició d’aquesta importància a nivell internacional, ja que en el 2012 i en el 2014 es van disputar els campionats del món en el mateix escenari. Els millors llocs per fer seguiment de la prova són les grades del dic de recer del Port i el pantalà del Petroli.

El quetx “Ciutat de Badalona” (quetx clàssic construït a l’any 1929 i adquirit per Marina Badalona al 2006),  te programades per dissabte 28 de maig dues sortides específiques per a seguir de prop la competició. Les reserves es poden realitzar a la web de Marina Badalona Sortida Especial Campionat Motonàutica Endurance Classe B

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades