ADIN I INICIA’T BADALONA ESCALFEN MOTORS

8-juny-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

ADIN I INICIA’T BADALONA ESCALFEN MOTORS

Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis ja està escalfant motors. ADIN, un dels propulsors d’aquesta proposta dinamitzadora de  la nàutica, educacional i industrial del Port de Badalona, no pot faltar a l’esdeveniment.

El Port de Badalona s’està transformant per donar cabuda del 9 al 12 de juny a la tercera edició de la fira nàutica. ADIN, com a entitat impulsora de la nàutica a Catalunya, des de el principi a estat un dels propulsors de Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis, considerant l’esdeveniment de concepte totalment innovador al nostre país que té per objectiu atreure a un públic poc coneixedor del món nàutic amb la finalitat de captar nous aficionats així com futurs professionals per al sector.

Per a Jordi Senties, President d’ADIN, aquesta exposició nàutica representa  “l’apropament de la població de Badalona al mar, i d’altra banda ser l’aparador d’activitats econòmiques que estan relacionades amb el mar directa o indirectament volent així garantir l’assistència massiva de visitants”. El tipus de visitant que trobarem en aquesta tercera edició, serà ben divers. Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, ens comenta “tindrem un públic totalment aliè al sector nàutic, famílies, joves sense experiència, esportistes d’altres disciplines i alhora interessats, acionats a la nàutica, a la pesca i acionats als esports nàutics de platja”.

A Inicia’t Fira de la Nàutica i els seus Oficis descobriràs a entitats esportives, Federacions i associacions, educació i universitats, institucions (Patrimoni, tradició, accessibilitat, labor social…), associacions empresarials, empreses comercials, distribuïdores, construcció, reparació i manteniment…

Et proposem una agenda de conferències i tallers per donar a conèixer els cursos de formació, graus universitaris i sortides professionals en el sector nàutic esportiu.

I una àmplia agenda d’oci per al cap de setmana amb exhibicions esportives, excursions en el Quetx “Ciutat Badalona”, ofertes gastronòmiques i ambientació musical.

Connecta amb la nàutica, sent el surf, passeja amb barca, desplega les veles per primera vegada. Descobreix els oficis del mar i una infinitat de sortides professionals. Connecta amb el mar a Badalona aquest cap de setmana.

L’accés al recinte serà lliure i els visitants disposen d’aparcament gratuït.

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades