Participació agrupada amb ADIN al Saló Nàutic Internacional de Barcelona

16-juny-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

El sector va una mica millor i els espais disponibles al Saló Nàutic Internacional de Barcelona son molt mes limitats, i com tots sabeu, des de que el Saló Nàutic de Barcelona es fa al Port, ens trobem que FIRA DE BARCELONA té pràcticament venut tot l’espai disponible, motiu pel qual hem de fer la nostra reserva de la ZONA AGRUPADA D’ADIN/FADIN ABANS DE FINALS DE JUNY.

Com ja sabeu, la nostra proposta és la següent:

– ZONA AGRUPADA D’ADIN AL MOLL DE LA FUSTA i en ubicació immillorable DAVANT DE L’AIGUA

– Basicament, seran unes 15/20 capes majoritàriament de 3m x 3m (9m2) amb alguna de 3m x 2m (6m2) en fila davant de l’aigua, on ADIN ocupa les 3 centrals i als dos costats van les dels socis per ordre d’inscripció (en principi aquest any no farem “mitges carpes” excepte algun cas excepcional i justificat).

– Les carpes aniran sobre tarima i moqueta i tindran il·luminació, un endoll, i un retol personalitzat en el frontal superior de la carpa.

– Al costat de les vostres carpes també es pot adquirir espai emmoquetat per exposar petits materials i productes com neumàtiques, motors, generadors, etc., sempre amb múltiples de 3 metres de fondària pel metres d’amplada que necessiteu (preus a consultar).

– Sota comanda i pressupost addicional, podem portar també alguna cosa de mobiliari de lloguer com: mostradors, tamborets alts, taules rodones, cadires, vitrines, etc.

– ADIN tindrà un espai de 3 carpes de 3×3, 27m2, d’aquest uns 20m2 correspondran a la zona social amb taules i cadires, butaques i taules baixes a disposició de tothom. La resta, d’uns 7m2, es per un mini magatzem compartit i una mini office amb cafès i pastes, cervesa i refrescos i snacks (tot gratuït). A la zona social, aquells que vulgueu, també podreu fer presentacions, reunions (segons disponibilitat, el càtering a càrrec de cadascú).

– Tots els dies de la Fira, ADIN convida a esmorzar o a venir a prendre una cervesa a tots els socis i/o empreses del sector, el que es ideal per a les empreses que venen amb nosaltres al saló per a fer networking.

– A la part davantera de les carpes i espais, hi ha el passadís pel públic i l’aigua, a la part del darrera hi ha un “mur” d’un metre d’alçada,  aprox., que separa el passeig central del moll de la Fusta. En aquest mur sempre podràs posar alguna embarcació perpendicular a terra.

– ADIN compra tots els espais, carpes, tarimes, moquetes, llums, i se’n ocupa de la inscripció en el catàleg d’expositors del saló de cadascun de vosaltres, entregant-vos l’estand “claus en ma”. Adjuntem al peu taula amb diferents opcions de participació.

El preus son amb tot inclòs (espai, carpa, inscripció, assegurança RC, neteja, consum elèctric, bar/zona social, office/traster) EXCEPTE IVA.

preus salo nautic barna

 

 

 

 

 

 

Si no trobes l’OPCIÓ DE PARTICIPACIÓ que s’adapti a les teves necessitats, digues que necessites i t’ho preparem al moment.  Si voleu mes espai addicional, o una carpa doble, o … ens ho dieu.

Pagament: A la contractació del stand el 50% i el 50% restant al mes de setembre.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades