La Associació d’Indústries Nàutiques (ADIN) i el Banc Popular subscriuen un acord de col·laboració

30-juny-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

El Sr. Alfonso Ruspira Torralba, “Director Territorial de Catalunya i Balears” del Banc Popular i Jordi Senties President de ADIN, han subscrit un acord de col·laboració mitjançant el qual el Banc proporcionarà a través de les seves sucursals, nombrosos Serveis específics per a les empreses del sector nàutic.

El passat 27 de juny, el Sr. Alfonso Ruspira Torralba , “Director Territorial de Catalunya i Balears” del Banc Popular i Jordi Senties President d’ ADIN, Associació d’Indústries Nàutiques, han subscrit un acord de col·laboració mitjançant el qual el Banc proporcionarà a través de les seves sucursals, nombrosos Serveis específics per a les empreses del sector nàutic, així com qualsevol altre servei inclòs al seu catàleg de Productes i Serveis, sempre amb un tracte personalitzat i atenent a les condicions del mercat.

Les dues entitats signen aquest acord amb la finalitat d’impulsar el finançament dels associats d’ ADIN, i que aquests puguin gaudir dels productes i serveis del banc en les millors condicions. Entre aquests productes destaquen “Tenemos un plan para autónomos”, la compte Pime, “Anticipo de exportacions” i el “Finançament d’importacions”.

Jordi Senties, President de ADIN, “Per ADIN és molt important oferir tot tipus de serveis als seus associats, i el Banc Popular és una entitat molt reconeguda que ofereix al nostre col·lectiu serveis de gran interès per a les nostres empreses”.

El present conveni, també, inclou la col·laboració del Banc Popular en l’organització dels esdeveniments que organitzi ADIN.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades