CA EN ES

Neix ALAMAR, el Club d'Amics del Mar

15-set.-2016 | Notícies Adin, Notícies Nàutiques

El proper 14 d’octubre es presentarà el Club Alamar, Club d’amics del Mar, amb la participació d’Albert Castellanos, director general de promoció econòmica de la Generalitat.

El proper 14 d’octubre, durant el Saló Nàutic de Barcelona, a l’estand d’Alamar a la zona agrupada de FADIN en el Moll de la Fusta, es presentarà el Club Alamar, Club d’amics del Mar, que comptarà amb la participació d’Albert Castellanos, Director General de promoció econòmica de la Generalitat.

Durant l’acte, patrocinat per GARANTIA MECANICA D’EMBARCACIONS DE ATLANTICA GARANTIA, ESCURA CONSULTING I IZANDO MARQUETING es presentarà l’informe econòmic del sector.

El Club Alamar neix amb la doble finalitat de promoure la nàutica d’iniciació i de promoure la fidelització dels clients. Els seus membres disposaran d’una targeta amb la gaudiran d’avantatges i descomptes, a més tots els membres tindran com a regal de benvinguda un welcome pack consistent en samarreta, gorra i motxilla. També entressin en el sorteig d’una NEUMATICA TWISTER de 3,00 m. convertible en PADEL SUP i un fueraborda SUZUKI DF 5 S., que es realitzarà al desembre.

ficha tecnica suzuki S5

ficha tecnica twister boat

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies