Bufete Escura

4-oct.-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

A causa de la gran transcendència de consultes rebudes pel departament de PREVENCION PENAL de Bufet Escura, aquest, ha creat un blog especialitzat en la matèria en el qual podrà trobar les últimes sentencies Tribunals, notícies d’actualitat i normativa vigent.

Així mateix, i a causa de que alguns gremis i/o associacions ens han sol·licitat una atenció a l’associat específic en aquesta àrea, hem creat el servei de atenció gratuïta al agremiat a l’àrea de COMPLIANCE PENAL.

Si voleu rebre mes informació o realitzar alguna consulta podeu trucar al telf: 934940131, per e-mail a escura@escura.com  (Maria Lobon), o be, informar-se a la pròpia Associació.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades