GRAN ÈXIT DE LA II EDICIÓ DELS PREMIS A la INNOVACIÓ EN EL SECTOR DE ADIN I FADIN

12-oct.-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

En aquesta segona edició dels Premis a la Innovació en el Sector de ADIN i FADIN els cinc primers classificats han estat:  Sistema inflable de cubertura d’embarcaciones, Nuya  Yachts, Marinus, Boat Bureau i Boat Security.

ADIN i FADIN han organitzat una molt reeixida II Ed. dels Premis a la Innovació per promoure la emprenedoria i els nous projectes en el Sector Nàutic.

En aquesta ocasió, ADIN i FADIN han rebut la inscripció de 23 projectes d’un ampli espectre d’àmbits:

  • Promoció del disseny i fabricació d’embarcacions d’esbarjo
  • Promoció del disseny i fabricació d’altres productes i accessoris nàutics
  • Promoció de serveis i noves tecnologies per al sector nàutic
  • Promoció del turisme nàutic
  • Promoció de la iniciació a la nàutica

El jurat després d’àrdues deliberacions va consensuar la concessió de 10 premis donada la gran qualitat de la major part dels projectes presentats.

L’acte va comptar amb la participació de Joan Aregio, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat qui va declarar que “la innovació que promouen ADIN i FADIN és l’eina principal que el sector necessita per avançar”.

També, va participar Luis Conde, President del Saló Nàutic de Barcelona va manifestar que “felicito a ADIN i FADIN per la seva iniciativa pionera fonamental per a la millora de la competitivitat del sector”.

Així com també, Jordi Senties i Miquel Guarner, President i Secretari General de ADIN i FADIN respectivament. Senties, va fer lliurament d’una placa de reconeixement a ATLANTICA GARANTIA, “pel llançament del seu producte/servei GARANTIA MECANICA PER A la COMPRAVENDA D’EMBARCACIONS, una gran innovació en el sector”, mentre que Guarner va manifestar que “després dels 23 projectes inscrits en aquesta edició, esperem doblar aquesta xifra en els propers anys”.

Guarner va presentar també l’evolució del primer any d’ALAMAR, EL CLUB D’AMICS DEL MAR, per promoure la iniciació en el sector i per fidelitzar als clients de les empreses associades, mitjançant la seva targeta amb descomptes.

Després del lliurament de premis, el President de ADIN i FADIN Jordi Senties va tancar l’acte felicitant als guanyadors i mostrava el seu agraïment a les empreses col·laboradores, al mateix temps que convocava la III Ed. i animava a la participació.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades