ADIN convoca Assemblea General el proper 9 de novembre

25-oct.-2016 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Barcelona, Octubre de 2016

Benvolgut soci i amic,Com ja vàrem informar a primers d’Octubre, ADIN, l’ASSOCIACIÓ D’INDÚSTRIES, COMERC I SERVEIS NÀUTICS, dimecres 9 de novembre, al matí, tindran lloc les nostres ASSEMBLEES GENERALS ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA, a les instal·lacions del Museu Marítim de Barcelona.

Preguem utilitzis els formularis que trobaràs a l’enllaç que et proporcionem al peu d’aquesta convocatoria, per confirmar la teva assistència  i per realitzar la delegació de vot.

Tota la informació necessària la trobaràs a l’enllaç que tens al peu d’aquesta convocatoria: ordres del dia, acta reunió anterior, resum informació econòmica, horaris previstos, així com els documents  de les propostes de creació d’un Reglament de Règim Intern, i de la modificació dels Estatuts i del Reglament  Electoral.

Tenim previst fer primer una Assemblea Ordinària molt breu, per seguir els aspectes formals d’aprovació de l’acta anterior, de la gestió i comptes, … i, posteriorment, a l’Assemblea Extraordinària dedicarem mes temps a debatre actuacions i nous projectes, i per això, et demanem que si és del teu interès, a l’apartat de torn obert de paraula, ens demanis incloure a l’ordre del dia algun tema que creguis adient, sempre que ens ho comuniquis abans del 2 de novembre.

Com ja sabràs, dins els Premis a la INNOVACIÓ un dels premis, per a tots els finalistes,  és una sortida conjunta en el Catamarà “Blue Màgic Cat”, de Charters Bcn, per veure l’Skyline de Bcn i la seva posta de sol, tot fent una copa de cava. Hem  pensat que estaria be poder-ho fer i obert a tots el socis que vulguin el dia de l’Assemblea, motiu pel qual quan acabem les assemblees marxarem cap a les 13,30 h. –per lliure- al Port Olímpic, per fer un dinar a les 14h.  (en funció de les inscripcions ho organitzarem des d’ADIN o per lliure) i posteriorment, de 16 a 18h., farem una o varies sortides en catamarà (segons les inscripcions).

Demanant-te la teva participació, et prego confirmis la teva assistència (amb el formularis adjunts) i sense altre particular, aprofito l’oportunitat per a saludar-te,

Ben cordialment,

ADIN
Jordi Senties Tamborero
President

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades