JORDI SENTIES RENOVA LA PRESIDENCIA D’ADIN i FADIN PER CONSOLIDAR EL SEU PROJECTE

29-nov.-2016 | Notícies del Clúster

Comparteix:

JORDI SENTIES RENOVA LA PRESIDENCIA D’ADIN i FADIN PER CONSOLIDAR EL SEU PROJECTE

Senties ha optat a la reelecció per assolir el repte que les Administracions acabin considerant les nostres entitats com els seus aliats estratègics per desenvolupar un sector de grans possibilitats tant a Catalunya, com a tota Espanya.

Adin ha celebrat la seva assemblea general a la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona, amb una àmplia participació de les seves gairebé 200 associats, durant la mateixa al marge de les qüestions ordinàries, amb caràcter extraordinari es va dotar a l’entitat d’uns nous estatuts mes acords als temps actuals i un nou reglament electoral d’acord amb els mateixos, així com un nou reglament de règim interior de compliment obligatori.

Al marge de les qüestions citades, es van fer eleccions a la presidència i la junta directiva, en què Jordi Senties i el seva actual junta directiva van veure aprovada la seva gestió, renovant els seus càrrecs per un període de 4 anys, amb l’objectiu de consolidar els projectes iniciats.

Per millorar la gestió d’Adin s’ha reforçat la junta directiva amb la incorporació de Bufete Escura com a tresorer i de Probrava i Solaris Yachts Ibérica com a vocals.

Entre els primers acords assolits a desenvolupar, es durà a terme una àmplia difusió a tot el sector i a les administracions de la favorable sentència a Adin en la demanda que en el seu dia van interposar Toni Tió i la seva junta directiva, als quals l’audiència de Barcelona ha condemnat al pagament de les costes, parlant literalment en la sentència de la “mala fe de la part demandant”.

Properament una àmplia representació d’Adin, com l’entitat que quantitativament mes expositors aporta al Saló Nàutic de Barcelona, i preocupada pel futur del mateix, mantindrà una reunió amb el director general de Fira de Barcelona, Sr. Constantí Serrallonga, i amb el president del saló nàutic, Sr. Luis Conde, per traslladar-los la seva proposta d’un nou model de Saló.

Jordi Senties va manifestar que: “Crec que amb mig «mandat» no he pogut enllestir el meu projecte, motiu pel qual he optat a la reelecció per veure si entre tots som capaços d’assolir el repte que les Administracions acabin considerant-nos com el seu aliat estratègic per desenvolupar un sector de grans possibilitats tant a Catalunya, com a tota Espanya “

junta-directiva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NdP ADIN-Jordi Senties renova la presidencia ADIN nov-2106

 

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades