REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA D’ADIN I DARRERES ACTIVITATS I PROJECTES

22-març-2017 | Notícies del Clúster

Comparteix:

REUNIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA D’ADIN I DARRERES ACTIVITATS I PROJECTES

Recentment, va tenir lloc la darrera reunió de la Junta Directiva d’ADIN, on a banda de debatre sobre la situació del mercat que pel que sembla encara no es reactiva prou, tot i que, en general, les expectatives són millors a les de la temporada anterior.

El President, Jordi Senties va informar d’una reunió mantinguda a finals d’anys amb nombroses empreses expositores per tractar sobre quin model de Saló Nàutic voldríem tenir.

Continua Senties informant que tot just acabava de mantenir una reunió amb Constantí Serrallonga, Salvador Tasqué i Jordi Freixas, Director General, Director de Negoci i Director del Saló Nàutic, de Fira de Barcelona, per traslladar la conveniència de un nou model de Saló Nàutic, més orientat al consumidor i a les activitats nàutiques, amb noves dates i mes oferta i molt mes participatiu, propostes i peticions que varen se escoltades.

Tot i que el clima de diàleg i el tracte rebut van ser exquisits, Senties va manifestà que el mercat ha canviat molt i que el sector també. I que per aquest motiu el Saló Nàutic de Barcelona, també s’haurà d’adaptar per adequar-se als nous temps. Motiu pel qual, s’acorda oblidar-nos temporalment de Fira de Barcelona i el Saló Nàutic, tot i oferir la nostra col·laboració, per quan ells creguin convenient.

ADIN, continuarà treballant, com fins ara per tal que la Administració consideri el sector nàutic com un sector econòmic, generador de riquesa i llocs de treball. Realitzant i donant suport a quantes accions ajudin al desenvolupament de la iniciació a la nàutica i del sector, com el Club ALAMAR, d’amics del mar, el Premis a la Innovació en el Sector Nàutic, la Formació Professional de Manteniment de Vaixells i la FIRA INICIA’T, Fira de la Nàutica i els seus oficis.

El Secretari General, Miquel Guarner, informa als presents que s’està preparant una JORNADA DE TREBALL amb el Director General de la Marina Mercant  i el  seu equip, pel proper 20 d’abril, per tractar de les diferents problemàtiques del sector, que abarca bona part dels punts i aspectes que fan perdre competitivitat al sector respecte d’altres països del nostre entorn, segons document adjunt.

Jordi Senties, president d’ADIN, manifestà que “Progressivament, ADIN va assolint els objectius que s’havien previst en quant a que la nàutica d’esbarjo sigui considerada com un sector econòmic pel Govern i les Institucions”.

ADIN INFORMA JUNTA DIRECTIVA MARÇ 2017

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades