INTENSA ACTIVITAT D’ADIN, I LA NAUTICA CATALANA

24-març-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

INTENSA ACTIVITAT D’ADIN, I LA NAUTICA CATALANA, AMB EL GOVERN I INSTITUCIONS DE LA GENERALITAT

ADIN PARTICIPA:

– A LA PRESENTACIÓ I AL DEBAT DEL PLA DE PORTS CATALUNYA 2030, AMB EL SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT, RICARD FONT.

– A DUES JORNADES DE LA SETMANA DEL COMERÇ,  AMB EL CONSELLER D’EMPRESA I INNOVACIÓ, JORDI BAIGET, EL SECRETARI GENERAL XAVIER GIBERT I LA DIRECTORA GENERAL DE COMERÇ, MUNTSA VILALTA

– I A LA PRESENTACIÓ DEL SERVEI METEOROLÒGIC DE CATALUNYA, AMB EL CONSELLER DE TERRITORI, JOSEP RULL

ADIN, una de les primeres entitats inscrites al Registre de Grups d’Interès de la Generalitat, participa de manera assídua a molts actes i jornades organitzats per l’Administració Catalana.

Jordi Senties, President d’ADIN, va participar a la presentació i debat del Pla de Ports Catalunya 2030, a càrrec de Ricard Font, Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, durant la qual Ricard Font, va presentar el nou Pla que aspira a promoure els ports actuals com a motor econòmic i amb major encaix en els respectius territoris.

Per la seva banda, Miquel Guarner, Secretari General d’ADIN, va participar a la jornada inaugural de la Campanya Setmana del Comerç, a la llotja de Barcelona, on Jordi Baiget, Conseller d’Empresa i Innovació, va presentar el pla d’incentius i finançament 2017 per a empreses i entitats del sector comerç i serveis amb una dotació d’uns 15 M €, un sector que  segons informà Muntsa Vilalta, Director General de Comerç, aglutina una 95.000 empreses i mes de 600.000 treballadors.

A la segona jornada, anomenada “comerç Increïble”, al Mobile World Centre, es varen presentar les oportunitats del món digital per al comerç físic,  així  com  una  potent  eina d’autodiagnosi, disponible de forma gratuïta a la web del CCAM,  per donar a conèixer a les empreses en quin estadi de digitalització es troben, a l’hora que proposa un itinerari per progressar.

I per últim, també ADIN va participar al Palau de la Generalitat, a l’acte de celebració dels 20 anys del servei Meteorològic de Catalunya,  a càrrec del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

ADIN, i FADIN, la seva federació estatal també mantenen estrets vincles amb l’Administració estatal, i properament realitzarà una Jornada de Treball amb el Director General de la Marina Mercant i el seu equip, per avançar en les problemàtiques que limiten la competitivitat de la nàutica d’esbarjo respecte als països europeus del nostre entorn.

Jordi Senties, president d’ADIN, manifestà amb amplia satisfacció que “La nàutica d’esbarjo comença a ser considerada com un sector econòmic pel Govern i les Institucions ja que en qüestió d’una setmana hem estat convidats i hem participat a quatre actes organitzats pel Govern”.

NdP Intensa actividad Adin MARZO 2017

NdP Intensa activitat Adin MARÇ 2017

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades