Noves atribucions PPER's

6-set.-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Noves atribucions PPER’s

Noves atribucions PPER’s (Patrons Professionals d’Embarcacions d’Esbarjo)

Amb data 5/09/2017, s’ha publicat al BOE la resolució 10215, de 12 juliol 2107, per la que s’estableixen les noves atribucions dels PPER’s (Patrons Professionals d‘Embarcacions d’Esbarjo), la qual actualitza algunes atribucions , així com el seu procediment  d’obtenció.

Bàsicament, la principal novetat es tracta en la diferenciació en dos atribucions, l’actual fins a 60 milles i la nova fins fins a 150 milles.  Per a mes informació podeu descarregar el document amb la resolució íntegra.

Noves atribucions PPER

Propuestas a DGMM titulaciones profesionales FADIN

BOE-A-2017-10215 Resolucio PPer

ADIN i FADIN opinem que tot i que tota millora es sempre positiva, la resolució adoptada avui queda molt lluny de les necessitats del sector i de les propostes que hem anat traslladant  ADIN i FADIN, en les diferents reunions de treball i jornades amb la DGMM, com el resum que adjuntem de la proposta de Maig de 2015.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades