Aprovació unànime al Congrés dels Diputats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom

15-set.-2017 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Aprovació unànime al Congrés dels Diputats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom

Perquè junts som més forts

ADIN celebra l’aprovació unànime al Congrés dels Diputats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom. Tots els grups parlamentaris varen donar suport al text en el marc de la Comissió d’Ocupació i Seguretat Social.

La nova llei dona resposta a diverses demandes històriques dels Autònoms i, per tant, suposa un pas endavant per millorar les condicions d’aquest col·lectiu que actualment representa més de 550.000 persones a Catalunya.

No obstant això, aquesta llei no suposa la reforma integral que continuem necessitant i reclamant, és per això que Autònoms PIMEC ha organitzat aquesta jornada per analitzar les novetats de la llei, les mesures aprovades i el camí que encara queda per recórrer.

JORNADA NOVA LLEI DE REFORMES URGENTS DEL TREBALL AUTONOM
PIMEC

Dia: dilluns, 18 setembre, 2017 –
Horari: 09:00 a 13:00

Per a mes informació i inscripcions

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades