Port Advisor guanya la III Edició dels Premis a la Innovació en el sector nàutic

18-oct.-2017 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Port Advisor guanya la III Edició dels Premis a la Innovació en el sector nàutic

Clegss i la Facultat Nàutica de Barcelona els finalistes d’una de les edicions mes competides

En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, va tenir lloc l’acte de lliurament de la III Edició PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC, que promou ADIN amb l’objectiu de fomentar la empreneduria i l’atracció de talent i d’inversors envers al nostre sector.

Entre les 3 edicions, s’acumulen quasi 50 projectes presentats. Projectes de tots tipus, des de projectes industrials, per que fa a nous productes, nous tipus d’embarcacions, noves plataformes d’internet, nous dissenys, noves metodologies de treball, app’s d’ajut a la navegació, així com diverses iniciatives per promoure la nàutica d’iniciació.

El jurat integrat per:

– Jordi Senties, President ADIN i soci-director de Sent Yacht

– Amadeu Nuñez, Vicepresident ADIN i soci-director de Recambios Marinos

– Miquel Mallafré, Secretari ADIN i president de la FCM

– Ferran Escura, Tresorer ADIN i soci-director de Bufete Escura

– Miquel Guarner, Secretari General ADIN i portaveu del jurat

ha tingut una feina complicada, ja que va haver d’avaluar fins a catorze projectes presentats, i desprès de diverses reunions deliberatòries van acordar atorgar el següents premis:

1er PREMI i guanyador d’aquesta edició: PORT ADVISOR

La primera App amb informació detallada de mes de de 350 Ports i mes de 3500 Platjes d’Espanya amb opinions d’usuaris i negocis que aporten un valor afegit per als usuaris. Sent la primera App completament gratuïta que ofereix informació detallada de tots els ports, platjes i cales d’Espanya, i tot allò que necessiten els usuaris per a que les seves escapades al mar siguin perfectes, i a la vegada puguin convertir-se en protagonistes i compartir les seves experiències.

Els premis, recollits pel seu director general, Santiago Belenguer, consistiren en:

– 1 rellotge GPS de polsera QUATIX 5 cedit per GARMIN IBERIA

– 1 consultoria econòmica cedida per ESCURA CONSULTING

– i 1 diploma de reconeixement.

2on PREMI: CLEGSS

Un gadget nàutic VERSATIL pensat per a facilitar la vida a bord del navegant. Es tracta d’una eina patentada i fabricada 100% made in Spain dissenyada per a poder netejar les cobertes amb el peu (teka, gelcoat) i les zones sobreelevades, com defenses, veles, obra viva, … amb la ma, d’una manera mes efectiva i còmoda.

Els premis, recollits pel seu director tècnic, Juan Alarcón, consistiren en:

– 1 taula de Wake Board cedida per RECAMBIOS MARINOS

– 1 campanya d’email marqueting cedida per IZANDO MARKETING

– i 1 diploma de reconeixement.

3er PREMI: EASY BOAT, un projecte acadèmic de la FACULTAT NÀUTICA DE BARCELONA

Inclou tant la fase de disseny com la de construcció i preten estandaritzar un mètode fàcil, accessible i ràpid de construcció d’embarcacions per a diferentes finalitats, a partir de dissenys d’ingenyeria a mida en fusta. La combinació de la fusta i d’altres materials alternatius permet assolir, en un curt període de temps, construïr barques d’entre 5 i 10 m. de eslora amb una metodologia similar a la dels mobles d’ IKEA.

Els premis, van ser recollits pel seu vicedegà, Joan Antoni Moreno, i consistiren en:

– 1 ràdio VHF PORTÀTIL cedida per SPORTNAV

– 1 any gratuït com a membre d’ADIN

– i 1 diploma de reconeixement.

El primer premi a PORT ADVISOR, va ser lliurat per Luis Conde, president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona qui va felicitar a tots els participants, finalistes i guanyadors, així com a ADIN com a promotor dels premis a la innovació i la emprenedoria en el sector.

Ndp Lliurament Premis a la Innovacio Sector Nautic Oct 2017

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades