CA EN ES

Oportunitat de negoci a França?

16-gen.-2018 | Notícies Adin, Notícies Nàutiques

Es tracta d’un esdeveniment que tindrà lloc al Maritime Manufacturing Meetings 2018, a Saint Nazaire, França, els dies 10, 11 i 12 d’abril de 2018. Està pensat per al sector nàutic i naval i allà els subministradors i constructors connecten gràcies a un PROGRAMA DE TROBADES EMPRESARIALS que possibilita que l’establiment de contactes i relacions comercials professionals B2B.

Aquí a sota adjuntem àmplia informació i preus sobre la participació en el Meeting. En el cas que diverses empreses associades estiguin interessades a participar, negociaríem amb l’organització una participació conjunta més econòmica i possibles ajuts a la internacionalització per part del Govern de la Generalitat.

Comparteix

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies