Col·labora amb el llibre de les Festes del Mar!

18-jul.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

ADIN recolza la publicació d’aquest llibre que recollirà totes les Festes del Mar del territori català

Un llibre dedicat a tots els amants de la nàutica i del món marítim a Catalunya està buscant recolzament per mitjà de la plataforma de crowdfunding Verkami. Des d’ADIN hem volgut contribuir patrocinant la seva publicació.

El procés de micromecenatge ja ha començat i durarà fins el proper 24 de juliol. Si s’aconsegueix recollir la quantitat necessaria, el projecte anirà endavant i tots els que hi hagin participat rebràn els beneficis corresponents i els seus exemplars abans del Nadal.

Us animem a col·laborar amb el projecte en la mesura que sigui possible, utilitzant l’enllaç que trobareu a sota. Descobreix tots els avantatges de sumar-te a la iniciativa i no et perdis l’oportunitat de formar part d’això!

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades