ESTRATÈGIA MARÍTIMA DE CATALUNYA 2030

26-jul.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

ADIN assisteix a la presentació del nou pla estràtegic 2018-2021

Fa uns dies la Generalitat va presentar la nova Estratègia Marítima de Catalunya 2018-2021 per promoure  l’economia blava i la preservació del medi marí. ADIN hi va ser, representada pel President de l’associació Jordi Senties i el Secretari General Miquel Guarner. L’acte va ser presentat per Sergi Tudela, Director de Pesca i Afers marítims per la Generalitat de Catalunya.

El nou pla tracta una gran quantitat de temes referents a la nàutica, des de factors econòmics a socioculturals, i estableix els objectius a marcar per al sector de cara al futur, posant l’any 2030 com a límit. Podeu consultar el document sencer aquí:

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades