El Saló Nàutic escalfa motors!

30-jul.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

L’esdeveniment, que aquest any presentarà una altíssima ocupació i moltes novetats, comptarà també amb la presentació dels actes del 50é aniversari d’ADIN

Cada cop s’apropa més el Saló Nàutic 2018! Ja hem comentat algun cop que aquesta edició promet ser una de les més potents del últims anys, però sembla que finalment es superaran totes les expectatives.

Es preveu un 100% d’ocupació i Fira de Barcelona ja està preparant un ampli programa d’activitats que sorprendran a tots aquells que visitin el saló. Des d’experiències especialment pensades per als amants de la mar fins a un programa de jornades dedicat als professionals del sector, ningú quedarà indiferent.

A més, aquesta edició del Saló Nàutic 2018 serà especial per a nosaltres, donat que ADIN celebrarà l’acte de presentació del seu 50é aniversari! La presentació es farà durant l’acte de lliurament dels premis a la innovació en el sector nàutic (visiteu www.Innovanautica.com  per saber-ne més) i el de lliurament de distincions als socis d’honor. El lliurament d’aquests premis es farà a càrrec de Pere Aragonès, Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia i de Luis Conde, President del Saló.

Tant el lliurament dels premis com la celebració de l’aniversari d’ADIN tindrà lloc el proper divendres 12 d’octubre de 18 a 19 hores a l’Espai del Mar, dins el Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Us animem a assistir i celebrar amb ADIN una jornada tan especial com aquesta!

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades