Coneix tots els avantatges d’ADIN amb la seva nova web!

3-set.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

Dies enrere us vam presentar la nova web d’ADIN, però… coneixes ja tots els avantatges que ADIN ofereix en aquesta nova web? No te’ls perdis!

Tots els socis gaudiran de descomptes en àmbits tan importants en el món de la nàutica professional com són l’assessorament nàutic, la revisió de balses, les assegurances nàutiques o la gestoria nàutica entre d’altres. Per conèixer tots els detalls sobre aquests descomptes visita www.adin.cat/avantatges-serveis/

A banda dels serveis ja disponibles que podeu trobar a la web, cal destacar que al setembre seguirem ampliant l’oferta, incloent-hi serveis de varador, escoles nàutiques, lloguer, ports i clubs de navegació, …. En tots els casos s’inclourà 3 ofertes, una per a la demarció de Girona, altra per la de Barcelona i altra per la de Tarragona.

Però això no és tot: la nova web d’ADIN està molt més orientada al comerç entre empreses (B2B) i per només 166,67€ a l’any pots promoure la comercialització dels teus serveis amb la resta d’empreses associades! Publicant la teva oferta arribaràs a una gran quantitat de possibles clients, tots ells socis d’ADIN i per tant empreses del món de la nàutica…

Fes-te soci d’ADIN i comença a gaudir de tots els teus avantatges!

 

Informa’t a info@adin.cat  o al 93 233 24 32.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades