Invitació a l’acte de lliurament dels Premis a la Innovació!

21-set.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

La  edició dels premis a la innovació està a punt d’arribar al seu punt més emocionant: el lliurament dels premis. La gala, d’accés lliure es celebrarà el proper dia 12 d’Octubre de 18 a 19 hores. La localització escollida per la mateixa és l’Espai del Mar, dins el Saló Nàutic. Al finalitzar la cerimònia se servirà un aperitiu al Stand 390 d’ADIN.

Aquest any la gala comptarà amb la presència de personalitats com l’Honorable Sr. Pere Aragonès (Vicepresident i Ministre d’Economia i Hisenda) i el Sr. Luís Conde (President del Saló Nàutic Internacional de Barcelona).

Ens trobem davant de l’edició més interessant de totes: cal destacar que, degut al gran nivell de moltes de les projectes presentades, el jurat va haver de preseleccionar 10 projectes, per després portar a terme una fase final de la qual sortiràn els 3 guanyadors. Això prova el gran nivell mostrat aquest any on no només s’han rebut projectes de Catalunya, sinó també de la resta de l’Estat i fins i tot d’àmbit internacional!

Els Premis a la Innovació estan creixent en importància any rere any, i volem mostrar un agraïment especial als patrocinadors que han fet possible aquesta nova edició: Garmin, Escura ConsultingRecambios MarinosIzando MarketingSportNav i ADIN.

RECORDA QUE T’ESPEREM EL DIA 12 D’OCTUBRE!

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades