Novetats sobre el Saló Nàutic Internacional de Barcelona

26-set.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

El passat dia 20 se Setembre ADIN va participar a la reunió del Comité organitzador de l’edició número 57 del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Durant aquesta reunió, i de la mà de Luís Conde i Jordi Freixas, President i Director del Saló Nàutic, vam poder tenir nova informació sobre aquesta nova edició, com que donarà a conèixer  diverses novetats i primícies de marques líders mundials. Això vol dir que aquesta nova edició del Saló comptarà amb una àmplia mostra representativa de les empreses i marques de tots els segments de la nàutica esportiva i d’esbarjo i donarà a conèixer a tots els aficionats diverses novetats que seran exposades per primera vegada a Barcelona.

Pel que fa als expositors, cal destacar que hi acudiran més de 257 per a aquesta edició, a més de la presencia de més de 700 vaixells (dels quals un 180 en aigua), i uns 12.500 metres cuadrats d’espai. Tot això converirà aquesta edició 57 del Saló Nàutic en una de les més completes dels últims anys.

 

També, com tots els anys, se celebraràn una serie d’activitats d’entre les quals destquem la trobada d’ADIN amb la DGMM (dijous 11 d’octubre a les 11:30), la cerimonia de lliurament del PREMIS A LA INNOVACIÓ per part d’ADIN (Divendres 12 d’Octubre a les 18h a l’ESPAI DEL MAR al MOLL D’ESPANYA), el IV SUP Festival, la Nit de la Nàutica o la II Barcelona Paddle Race.

A banda de tot això, els assistents al Saló trobaràn diferents espais temàtics, cadascún d’ells dedicat a la realització d’un tipus d’activitat concreta. Així, podrem trobar els seguemts espais:

– ESPAI DEL MAR (conferències i jornades)

– MARINA TRADICIONAL (al Moll d’Espanya, amb exposició d’embarcacions clàssiques i tallers),

– ÀREA FUN BEACH (esports nàutics)

– NAUTIC TECH INTERNACTIONAL FORUM (espai per a startups)

– EXPOSICIÓ MANCOMUNADA D’ADIN (espai per a socis d’ADIN al Moll de la Fusta)

–  ÀREES GASTRONÒMIQUES (Nautic Food Plaça i OneOcean Club)

 

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades