Ja és aquí la nova edició de la revista d’ADIN, amb un número especial sobre el Saló Nàutic!

3-oct.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

Ja està disponible l’edició número 14 de la Revista Mediterrània d’ADIN! Com cada trimestre, podeu consultar-la per informar-vos amb nosaltres del paper d’ADIN i la situació actual de la nàutica. Com ja sabeu, aquest mes se celebrarà una nova edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que serà el tema central de la revista, com no podía ser d’un altra manera. Entrevistem Luis Conde, president del Saló, descobrim les últimes notícies sobre el l’acte, dediquem una secció a conèixer la participació de la zona agrupada d’ADIN i tots els seus integrants… a banda de tot això hi trobareu les dades sobre matriculacions d’embarcacions en el periode gener-agost 2018 i altres articles interessants com consells per la vostra participació en fires i actes d’aquest tipus.

Us adjuntem a continuació l’enllaç per a la descarrega de la revista:

Desitgem que us agradi i esperem els vostres comentaris. Podeu contactar-nos a info@adin.cat.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades