L’Administració Catalana i els sectors implicats consensuarem el nou Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus

19-oct.-2018 | Notícies Generals

Comparteix:

Com molts recordareu al 2014, el Govern català va intentar aprovar un nou Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, ADIN, va fer una oposició molt activa i va promoure i participar a nombroses reunions de rebuig al projecte, tant amb les Administracions com amb el Municipis.

La mes renombrada la que vàrem mantenir amb el que aleshores era l’Hble. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Sr. Josep Mª Pelegrí, que va ser definitiva, doncs, el Conseller es va comprometre a paralitzar el projecte i a tenir en consideració tant als sector econòmics, com als Municipis.

Podeu trobar aquí, el link de la notícia publicada a La Vanguardia.

Reunio-ADIN-Josep-M-Pelegri

Reunio PRUG Cap de Creus: ADIN-Josep-M-Pelegri

Novament, des de la Direcció General de Polítiques  Ambientals i Medi Natural, estan reemprenent el projecte i la setmana vinent tindrà lloc una reunió al territori amb les parts implicades, per analitzar ek de document de bases per a la redacció del nou nou Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, que podeu descarregar aquí .

ADIN coordinarà la recepció de propostes del sector nàutic català, les analitzarà i posteriorment les  traslladarà a la Direcció General Polítiques  Ambientals i Medi Natural.

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades