AL·LEGACIONS PRESENTADES PER ADIN AL NOU PROJECTE DEL PRUG DEL CAP DE CREUS

29-oct.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Com vàrem informar, recentment Novament, des de la Direcció General de Polítiques  Ambientals i Medi Natural, estan reemprenent el projecte d’un nou PRUG pel CAP DE CREUS i des d’ADIN hem treballar per presentar les al·legacions del sector nàutic català al projecte, per tal que l’Administració Catalana i els sectors implicats consensuem conjuntament el nou Pla rector d’ús i gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus, tal i com vàrem fer ja al 2014, desprès de mantenir nombroses reunions, incloent la mes destacada amb l’Hble. Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Sr. Josep Mª Pelegrí.

 

espais protegits cap de creus

espais protegits cap de creus

 

Per aquest motiu, ADIN presenta les seves propostes per a conseguir un projecte de PRUG pel CAP DE CREUS que sigui equilibrat, bon pel medi, bo pel territori i bo pel sector nàutic.

Per a mes informació podeu descarregar AL·LEGACIONS PROJECTE PRUG CAP DE CREUS OCTUBRE 2018

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades