POSITIU BALANÇ DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA D’ADIN

26-nov.-2018 | Notícies del Clúster

Comparteix:

El passat 21 de novembre va tenir lloc a la Sala de Juntes de Bufete Escura l’Assemblea General d’ADIN, on primer de tot es va fer una valoració positiva de l’evolució del sector, amb una bona marxa de tots els subsectors que composen el sector.

 

El President d’ADIN, Sr. Jordi Senties, va informar als presents de les nombroses accions i projectes impulsats, entre els que destaquen, principalment, les accions realitzades amb motiu de la setmana catalana del comerç a 8 poblacions del litoral català, d’altra banda també es va valorar molt positivament l’esforç realitzat en la promoció de la Fira Inicia’t Badalona, que aquest any ha superat la setantena d’expositors, la renovació de la imatge i els nous serveis d’ADIN, amb la nova web www.adin.cat i els nous perfils a les xarxes socials, la exitosa participació al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, així com els nombrosos microstands realitzats,  que han possibilitat participar al Saló a moltes petites empreses, i de manera molt especial el lliurament dels premis de la IV edició dels premis a la innovació en el sector nàutic de la ma de l’Hble. Vicepresident i Conseller d’Economia i Hisenda, Sr. Pere Aragonés, i del President del Saló Nàutic, Sr Luis Conde, on els guanyadors varen ser:

 

  • 1er PREMI:                BARCOSOLAR.EU

PROJECTE:              CATAMARÀ SOLAR DE 6 M “Solliner”: un catamarà 100% elèctric

  • 2on PREMI:               LIFE BALL By GREEN EMERGENCY

PROJECTE:              LIFE BALL producte de salvament aquàtic

  • 3er PREMI:                AQUALATA

PROJECTE:              AQUALATA bosses i complements fets amb veles reutilitzades

  • 4rt PREMI:                 #SAVE POSIDONIA By PORT ADVISOR

PROJECTE:              #SAVE POSIDONIA APP que inclou els camps de POSIDONIA a les Illes Balears,

  • 5è PREMI:                 NAUTALAB

PROJECTE:              NAUTALAB: APP per a facilitar la incorporació del manteniment preventiu a la nàutica d´esbarjo.

ARAGONES, SENTIES I GUARNER

ARAGONES, SENTIES I GUARNER

També és varen lliurar les distincions com a socis d’Honor d’ADIN, que, en reconeixement a les seves trajectòries professionals, varen correspondre a:

– JOSEP BORRAT:                                                            Fundador de Nàutica Borrat

– ROGER MARCET:                                                          exDirector General del Museu Marítim de Barcelona

– i JOAN SABATÉ I ANTONIO MALDONADO:       Fundadors de Motonàutica Sama

Assemblea ADIN 2018 Projecte 50 aniversari ADIN

Assemblea ADIN 2018 Projecte 50 aniversari ADIN

I per últim la nostra participació activa i al·legacions al nou projecte de PRUG CAP DE CREUS.

Seguidament, el Secretari General, Sr. Miquel Guarner, va presentar el seu informe, amb la informació dels principals projectes a continuar i desenvolupar,  del quals a banda de la continuïtat dels projectes en curs habituals, també es varen plantejar nombroses actuacions addicionals a desenvolupar al 2019, com la preparació dels diversos actes del 50 aniversari d’ADIN previstos, i dels que s’anirà informant puntualment,  la propera ampliació amb un nou centre de FP on impartir el cicle de manteniment de Vaixells, augmentar la presència al mercat, per detectar millor les necessitats del col·lectiu nàutic, entre d’altres.

Acabant el torn d’intervencions, amb el Tresorer, Sr. Ferran Escura que va informar als assistents de la gran millora de les finances de l’Associació, gràcies a la impecable gestió i planificació portada a terme des del 2018.

I per acabar la reunió, s’acordà organitzar una jornada per tractar diverses problemàtiques, com “L’ABANDONAMENT D’EMBARCACIONS A LES INSTAL·LACIONS NÀUTIQUES”.

Jordi Senties preparant l'Assemblea ADIN 2018

Jordi Senties, President, preparant l’Assemblea ADIN 2018

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades