NOU CONVENI REGULADOR ENTRE ADIN I ESCURA

19-març-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Barcelona, 19 de març de 2019, ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Náutics) i Escura han signat un nou  Conveni Regulador de col·laboració entre les dues entitats.

Una de les principals novetats en relació amb el conveni és el lliurament de la Targeta PREMIUM a tots els associats dADIN, que els acredita com a beneficiaris d’una sèrie d’avantatges per a la contractació de serveis d’Escura.

Van signar el conveni per part d’ADIN  Jordi Senties, president de l’associació i per part de Bufet Escura, Fernando Escura, soci-director del despatx.

ADIN és la principal patronal del sector nàutic a Catalunya que reuneix a empreses dedicades a la náutica d’esbarjo, drassanes, empreses de reparacions, fabricants d’accesoris, material de seguretat i salvament, empreses importadores i distribuïdores que aquest any celebra el seu 50 aniversari.

Escura és un dels Bufetes d’advocats de major renom a Barcelona, fundat al 1905. Fonamenta la seva  missió en un servei basat en el client unit a alts estàndards ètics i de qualitat. La seva llarga tradició de servei l’ha  convertit en un despatx d’advocats de referència de múltiples associacions empresarials, reconegut per les principals guies internacionals com Best Lawyers, Chambers and Partners i IFLR1000.

Beneficis per als posseïdors  de la Targeta Premium:

https://www.escura.com/es/tarjeta-premium/

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades