Cambrils oferirà el primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà de manteniment d’embarcacions d’esbarjo

27-març-2019 | Notícies Generals

Comparteix:

Fruit de les gestions realitzades per ADIN, amb nombroses reunions amb el Director General  de Formació Professional  Joan-Lluís Espinós i l’Alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza, ADIN  aconsegueix que pel proper curs escolar hi  hagi un nou centre de Formació Professional de Manteniment de Vaixells d’esbarjo al litoral català.

A partir del proper curs l’Institut Ramon Berenguer IV impartirà aquesta formació especialitzada. La modalitat dual permetrà a l’alumnat realitzar activitats formatives i productives en empreses nàutiques La titulació dóna resposta a les necessitats creixents de personal qualificat d’una indústria dinàmica i creadora d’ocupació

El primer Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo del Camp de Tarragona. La nova oferta educativa, que s’impartirà en modalitat dual a partir del proper curs, és el resultat del treball conjunt entre ADIN, l’Ajuntament de Cambrils, l’institut i  la Generalitat de Catalunya.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor d’Ensenyament, Alejandro Garcia; el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, Jean-Marc Segarra, la directora de l’Institut Ramon Berenguer IV, Anna Espadero, i el Secretari General de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), Miquel Guarner, han presentat avui el nou cicle formatiu al Port de Cambrils.

El Secretari General d’ADIN es pronuncia sobre la importància d’aquest cicle per capacitar a persones i enriquir  les necessitats del sector, i la directora de l’institut ha convidat a tothom a les portes obertes que es faran més endavant a l’institut.

El cicle formatiu té una durada de 2.000 hores, que es realitzen en dos cursos acadèmics. L’objectiu de la formació és augmentar l’ocupabilitat del jovent, reduir l’atur juvenil i l’abandonament escolar prematur, estrènyer la relació entre els centres formatius i les empreses, millorar la qualificació dels recursos humans de les empreses, adequar la formació a les necessitats reals i facilitar la captació i selecció de les persones amb talent.

A continuació l’enllaç del vídeo explicatiu:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=IQEyC8ZwCPg

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades