El Marina Day i els ports esportius contra el plàstic d’un sol ús

4-juny-2019 | Notícies del sector

Comparteix:

El 8 de juny torna la Festa dels Ports Esportius, aquesta edició se centra en conscienciar al ciutadà en la reducció de l’ús del plàstic amb activitats gratuïtes per a tota la família i des d’ADIN, volem felicitar a l’ACPET, per aquesta magnífica iniciativa.

El dissabte 8 de juny de 2019 torna el Marina Day, la Festa dels Ports Esportius, una jornada plena d’activitats gratuïtes per a tota la família impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). Aquesta cinquena edició se centra en conscienciar al ciutadà en la reducció de l’ús del plàstic, especialment el d’un sol ús, organitzant activitats com a neteges de fons marins en les instal·lacions portuàries, campanyes de conscienciació, xerrades medi ambientals, neteges de platges, etc. Sense oblidar que el visitant podrà gaudir de les activitats que vénen organitzant tots els anys els més de 25 ports en tot Catalunya participants com a sortides a vela, en Caiac, paddle sup, excursions amb vaixell, batejos de submarinisme, mercats de tota classe, música en viu, gastronomia i molt més.

El Marina Day vol apropar el ciutadà al mar i als ports ja que son instal·lacions obertes a tothom on no fa falta tenir un vaixell per gaudir de la seva amplia oferta lúdic-esportiva. Durant la passada edició la iniciativa de l’ACPET va tenir molt bona acollida i si van sumar molts ports de la resta de la geografia espanyola com Balears, Valencia, Andalusia, Galicia o el País Basc.

 

Des d’ADIN us aninem a visitar algun dels mes de 30 ports esportius catalans que aquest any participen a la iniciativa de l’ACPET. Podeu trobar mes informació a:

https://www.acpet.es/marinaday/ca

A titol d’exemple, MARINA BADALONA organitza nombroses activitats amb motiu del Marina Day, com acte central del 90 aniversari del quetx Ciutat Badalona:

https://bit.ly/2HWGvpu

port esportiu de nit

 

 

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades