ADIN a l’acte de lliurament de Banderes Blaves a les Platges i Ports Esportius Catalans

11-juny-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

El passat divendres 7 de juny, ADIN va assistir convidada per la Generalitat a l’Acte de Lliurament de les BANDERES BLAVES a les Platges i Ports Esportius Catalans guardonats en aquesta ocasió.

El conseller Calvet va lliurà el distintiu Banderes Blaves a 97 platges i 23 ports esportius catalans
Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i educació ambientals.

En total s’han lliurat 120 banderes blaves que reconeixen internacionalment la qualitat de platges i ports esportius catalans. Enguany, el jurat internacional Bandera Blava 2019  ha distingit 97 platges, 28 de les quals a la demarcació de Girona, 26 a Barcelona, 32 a Tarragona i 11 a les Terres de l’Ebre. Pel que fa als ports esportius, se n’han distingit un total de 23: 8 a Girona, 9 a Barcelona, 3 a Tarragona i 3 a les Terres de l’Ebre.

A la darrera part de l’acte, Miquel Guarner, Secretari General va tenir ocasió de compartir opinions i projectes, com  el Projecte de Lllei de Ports o els Actes del 50 aniversari d’ADIN,  amb les diverses autoritats presents, com l’Hble. Conseller de Territori i Sostenibilitat Sr. Damià Calvet, el Director General de Transports i Mobilitat, Sr. Pere Padrosa i el Gerent de Ports de la Generalitat, Sr. Joan-Pere Gómez.

Per a més informació i detalls de les platges i ports guardonats:

https://govern.cat/gov/prosperitat-economica/580-sostenibilitat/361082/calvet-darrere-del-distintiu-banderes-blaves-hi-ha-feina-ingent-del-govern-dels-ajuntaments-disposar-unes-platges-uns-ports-excel-lents

Acte banderes blaves 2019 imatge grup

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades