Últimes Places Disponibles amb ADIN pel Saló Nàutic Internacional de Barcelona

16-jul.-2019 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

A tres mesos d’aquesta nova edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Fira de Barcelona ens ha tornat a informar recentment que n’hi han unes bones previsions amb més del 75% de les reserves d’espai i amarradors fetes.

Per la nostra part, ADIN, que com sabeu organitza, des de fa anys, una zona de participació agrupada en ubicació privilegiada, davant de l’aigua en el Moll de la Fusta. Aquest any també hem tingut una alta demanda i a dia d’avui només quedan dos carpas per completar.

Com us hem informat, si esteu interessats a participar amb nosaltres, ENCARA HI SOU A TEMPS, truqueu-nos al 93 233 24 32 o envieu-nos un email a info@adin.cat , aprofiteu les últimes places disponibles.

TARIFES MICROSTANDS ADIN 2019

 

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades