Arrenca el cicle de conferències “Anar a Mar” del període 2019-2020.

31-oct.-2019 | Notícies Generals

Comparteix:

El proper dijous 7 de Novembre a las 19 horas, arrencarà el cicle de conferències “Anar a Mar” de la má de l’Anna Bozzano, biòloga marina per la Universitat de Barcelona, i Doctora en Ciències del Mar, per la Universitat Politècnica de Catalunya que ens parlarà sobre “Què hi ha darrera del teu plat de peix?”. 

La conferència, programada a les 19h al Centre d’Activitats Nàutiques del Port de Badalona, no pretén inquietar, sinó qüestionar i, si cal, buscar plegats les respostes. Amb què ens hi posarem: Si sabem d’on prové el peix que mengem. Anirem fem passes endavant, ens aturarem… Si ho saps, l’identif0iques? T’interessa?  Quins peixos es pesquen ara, al novembre des de la Base de Pesca Artesanal de Badalona. Per què saps que a Badalona tenim una llotja, oi? Estem pel consum responsable de peix de proximitat.  El reconeixem per posar-lo en valor? El sabem cuinar?  Estem per la cultura marinera. Però, pescadors i peixos són una aposta de futur? Quins són els seus hàndicaps?

Us hi esperem! Accés lliure i aparcament gratuït.

 

Marina Badalona

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades