Arriba la V Edició de la Fira INICIA’T BADALONA, amb més activitats i sorpreses que mai

25-febr.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

La V Edició de la Fira Inicia’t convocada del 24 al 28 d’abril de 2020, repetint el format de l’edició anterior: del divendres 24 al diumenge 26 fira comercial, sense perdre el leitmotiv de l’acostament i la iniciació. Acostament a la primera embarcació, titulació, vacances en embarcació, experiència nàutica… I el dilluns 27 i dimarts 28 orientada a acollir els centres de secundària del Barcelonès per mostrar-los les possibilitats del món de la nàutica des del punt de vista professional i per tant, prèviament formatiu. De manera que els alumnes coneixeran oferta formativa, els oficis del mar, practicaran esports nàutics i participaran en xerrades pedagògiques de caràcter ambiental, bàsicament. La sostenibilitat és un dels eixos del futur de la nàutica, entesa com la relació esportiva i lúdica i professional dels valors del mar i el coneixement del medi.

Estem treballant de ple en les propostes per a aquesta nova edició, i en podem anunciar dues novetats:

• Fil directe amb 50 tops de la nàutica, el dissabte 25 d’abril de 12 a 13h, “Networking” popular per conèixer els imprescindibles, en aquesta edició en citem a 50 persones, del sector. Persones sense les que no s’entendria la nàutica des del punt de vista esportiu, científic, industrial, promocional, de gestió…. Regatistes, gestors de clubs, representants de les administracions de gestió, de formació, de seguretat, industrials, meteoròlegs, advocats especialitzats, comunicadors… Les cares de la nàutica que has de conèixer. Com? amb un gastro-networking. Una taula llarga acollirà en una banda els 50 top’s i a l’altre qui vulgui compartir aperitiu i conversa. Properament ampliarem informació i es podran fer inscripcions.

• Concentració TransMarBadalona, el dissabte 25 d’abril des de primera hora del matí. Tothom a navegar davant del litoral de Badalona, tots els artefactes que puguim aglutinar en aquesta ciutat que ha reconquerit la platja i ha de sumar la conquesta del mar. Patins, vela lleugera, vela de creuer, pàdel surf, windsurf, llagut, dragon boat, batel, pneumàtiques, motos aquàtiques.. i els mil i un artefactes que s’incorporen a la festa del lleure al mar. Tothom a navegar. Concentració dels clubs amb un festival de navegació. Mira, prova, i valora en què navegaràs aquesta temporada a partir del que vegis i sobretot experimentis des d’Inicia’t.

S’ha potenciat també el Pla de Comunicació, amb insercions en premsa generalista i especialitzada, falques de ràdio, autobusos i xarxes socials, que juntament amb la gran quantitat d’activitats, exhibicions, conferències i presentacions, que es portaran a terme faran que aquesta edició aconsegueixi un nou record de visitants.

FES-TE EXPOSITOR ! ! !

PLACES LIMITADES ! ! !

Per a més informació, visita el web: WWW.INICIATBADALONA.COM

Per a inscripcions descarrega: FORMULARI DIPTIC EMPRESES INICIAT 2019

 

 

 

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades