Ajornada la propera edició del Palma International Boat Show

11-març-2020 | Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

L’organització del Palma International Boat Show ha decidit ajornar la propera edició de la fira nàutica. Així, el saló de Palma tindrà lloc del 4 al 7 de juny de 2020 al mateix escenari, el Moll Vell de Palma.

Tant la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de l’IDI, com l’associació BYBA, organitzadors de l’esdeveniment, han decidit canviar de dates per responsabilitat amb la indústria nàutica, així com amb les empreses expositores i els visitants de la fira. A més, també s’han tingut en compte qüestions logístiques i operacionals. L’objectiu és aconseguir que aquesta edició torni a ser un èxit.

Aquesta decisió s’ha pres seguint els suggeriments realitzats aquest matí per la Conselleria de Salut i Consum que recomanen que s’ajornin tots els esdeveniments possibles on hi hagi concentracions de persones. A més a més coincidint amb el canvi de gestió al Saló Nàutic en favor de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palma de Mallorca.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades