ADIN demana ajuts especifics pel sector a PORTS, PESCA, COMERÇ I TURISME

20-abr.-2020 | Ajuts i subvencions, Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Des de l’inici de l’estat d’alarma, de d’ADIN hem considerat totalment insuficients les mesures aprovades tant a nivell estatal com a nivell català, al considerar-les escases, genèriques i insuficients. Motiu pel qual ADIN ha demanat ajuts especifics pel sector a PORTS, PESCA, COMERÇ I TURISME

Per això, des d’ADIN, hem contactat als principals departaments implicats per tal que de proposar mesures específiques i demanar ajuts específics per a les nostres empreses.

En concret ens hem adreçat als ports, tant a Ports de la Generalitat, com a les Autoritats Portuàries de Barcelona i Tarragona, per demanar bonificacions en els lloguers de locals comercials, dels espais portuaris i dels amarres, tant en el Ports i o Marines gestionats directament per ells, com també en aquells ports que hagin estat concessionats a  empreses privades o a Clubs Nàutics.

També des d’ADIN, hem contactat pels mateixos motius, amb les Direcció General de Pesca i Afers Maritims,  del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i ambs les Direccions Generals de Comerç, així com la de Turisme, amdues, del Departament d’Empresa i Coneixement. A Comerç hem demanat un ajut específic per a les empreses nàutiques de Comerç i de Serveis, a Turisme hem demanat un ajut específic per a les empreses de lloguer d’embarcacions, i d’activitats de platja. I a Pesca i Afers Marítims, per a la totalitat del nostre sector.

A dia d’avui, hem tingut diverses respostes positives, per part de Ports de la Generalitat, de l’Autoritat Portuària de Barcelona i de la de Tarragona.

mesures_economiques_PORTS GENERALITAT

mesures economiques PORT BARCELONA

mesures economiques PORT TARRAGONA

 

A mida que anem rebent altres respostes us les anirem traslladant !!!

ADIN-INFORMACIO-CORONA-VIRUS

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades