Nou RD 15/2020, de 21 de abril, de mesures urgents complementàries per recolzar l’economia i l’ocupació.

22-abr.-2020 | Ajuts i subvencions, Notícies del Clúster, Notícies Generals

Comparteix:

Amb data d’avui, s’ha publicat al BOE un nou RD 15/2020, de 21 de abril, de mesures urgents complementàries per recolzar l’economia i l’ocupació, que incorpora tota una sèries de mesures addcionals de suport.

Amb una primera lectura d’aquest RD, apreciem les següents mesures:

  • Als articles 1, 2,  3, 4 i 5, parla dels arrendaments “d’usos no residencials” on diferència si l’arrendador es un gran tenidor o no, i dels requisits que han de cumplir les pimes i/o autònoms per a poder gaudir-los.
  • Als articles 11 i 12, parla de mesures fiscals, i en particular d’aplaçament i pagaments fraccionats.
  • Als articles 16, 17, 18, 19, 20 i 21 para la de temes d’àmbit portuari i marítim, com de les taxes d’ocupació, d’activitat i dels bucs i de l’aplaçament de deutes tributaris en l’àmbit porturio, com esls que ja us vàrem informar recentment, tant pel que fa a Ports de la Generalitat, com de les Autoritats Portuaries de Barcelona i Tarragona.
  • A l’article 23, parla  sobre la disponibilitat excepcional dels plans de pensions en situacions derivades de la crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.
  • A la disposició final desena, parla d’algunes mesures complementàries  en l’àmbit social i econòmic per a fer front al COVID-19, entre elles al punt 4, parla de l’aplaçament en el pagament dels deutes amb la Seguritat Social.

En el cas que algun d’aquests punts sigui del vostre interès, preguem una lectura dels articles detallats anteriorment, i que en el cas de que desprès, de la lectura dels articles, necessiteu ampliar informació, preguem contacteu amb el vostre assessor.

RD 15-2020, de 21 abril, de mesures urgents economia i ocupacio

 

 

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades