El Saló Nàutic celebrarà la pròxima edició a l’octubre de 2021

17-jul.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Fira de Barcelona posposa a octubre de 2021 la celebració del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, davant l’actual situació generada per la COVID-19 i amb l’objectiu de celebrar en un context favorable una nova edició que reuneixi l’oferta comercial amb compradors clau nacionals i internacionals.

Fira de Barcelona, ha decidit traslladar a octubre de 2021 la celebració del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, programat inicialment per a octubre d’aquest any, davant l’actual situació generada per la COVID-19 i amb l’objectiu de celebrar en un context més favorable una nova edició que aplegui l’oferta comercial amb compradors clau nacionals i internacionals.

D’aquesta manera, Fira de Barcelona ha atès i valorat parcialment la petició del sector que, davant la complexa i incerta situació actual, i la possible evolució en els pròxims mesos i les restriccions de mobilitat internacional, ha manifestat la seva recomanació de traslladar a 2021 l’edició d’enguany, així com la seva voluntat de començar a treballar juntament amb la institució firal per tal d’organitzar un gran certamen l’any pròxim que contribueixi de forma efectiva a la reactivació de la indústria nàutica i econòmica del país.

Des de ADIN, felicitem a Fira de Barcelona i a tot l’equip del Saló Nàutic per la difícil decisió i els animem a treballar per a fer una nova i millor edició al 2021.

No obstant davant de la situació canviant i l’actual encaix del Saló Nàutic Internacional, el sector nàutic català majoritàriament proposaria un canvi de dates i d’orientació del Saló, per tal que aquest es celebrés entre finals de febrer i mitjans d’abril, i que a més de l’oferta expositiva actual, aquesta s’incrementés amb altres sector amb escasa representació com les empreses de lloguer d’embarcacions, els centres de busseig, clubs i empreses d’activitats nàutiques, antre d’altres, per tal d’adaptar-se millor a les noves tendències de consum que la societat demanda.

 

 

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades