CA EN ES

La Generalitat facilita un PROTOCOL D’ACTUACIÓ A MAR: GUIA DE RECOMANACIONS PELS CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES DAVANT LA PANDEMIA SARS-CoV-2

22-jul.-2020 | Cursos, Seminaris i Jornades, Notícies Adin, Notícies Formació, Notícies Nàutiques, Reglamentacio i Normativa

La Generalitat facilita la versió DEFINITIVA DEL PROTOCOL D’ACTUACIÓ A MAR: GUIA DE RECOMANACIONS PELS CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES DAVANT LA PANDEMIA SARS-CoV-2.

Aquest projecte promogut per la Direcció General de Pesca i afers Marítims, va començar el més de maig quan la DGPAM va constituir un grup de treball integrat per representats de tots els subsectors de les activitats nàutico-esportivo-recreatives de Catalunya, entre els que es trobava ADIN.

Aquest grup de treball, ha estat treballant en l’elaboració “Guia de recomanacions davant la Covid pels Centres d’Activitats Marítima” que enviem avui en la seva versió definitiva, en el que una consultora especialitzada contractada per la Generalitat ha elaborat el document adjunt per a la “nova normalitat”.

Aquest document que recull, sistematitza i estandarditza totes les normes, instruccions i recomanacions que han sortit aquestes mesos respecte a aquest nou risc en el marc de les acadèmies nàutiques, els centres d’immersió i els centres nàutics. L’objectiu, com no podia ser d’altra forma, ha estat poder oferir una eina als Centres per garantir un producte segur i de qualitat.

D’altra banda, des de la DGPAM s’oferirà un servei d’assessorament directe sobre aquest tema als centres que ho necessitin. En aquest sentit, a més de les sessions que ja s’han realitzat, a continuació us traslladem dos enllaços a dues sessions obertes (29.07.2020 i 26.08.2020 de 16 a 17 h) on tothom podrà resoldre qüestions i dubtes que tingui sobre la prevenció davant d’aquest nou risc biològic en els vostres centres; tant per donar seguretat als treballadors com pels clients. S’habilitarà un xat per poder fer arribar les consultes als experts en la matèria.

 

Cliqueu a la sessió del vostre interès:

Sessió Prevenció Covid19 Centres Activitats Marítims (29 de juliol de 2020 de 16 a 17h.)

Sessió Prevenció Covid19 Centres Activitats Marítims (26 d’agost de 2020 de 16 a 17h.)

 

Podeu descarregar aquí la GUIA DE RECOMANACIONS PELS CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES DAVANT LA PANDEMIA SARS-CoV-2

ADIN-INFORMACIO-CORONA-VIRUS

Comparteix

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades