ADIN dona suport al Saló BIZBARCELONA PER A AJUDAR A REACTIVAR L’ECONOMIA I L’OCUPACIÓ

26-jul.-2020 | Notícies Generals, Salons i fires nàutiques

Comparteix:

Del 21 al 23 de setembre arriba al recinte de Montjuïc una edició especial de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, units per a contribuir a la reactivació de l’emprenedoria, les pimes i el mercat laboral, tan necessària en l’actual i complexa conjuntura. Aquesta doble cita –que compta amb un ampli suport institucional encapçalat pel Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa–, presentarà recursos, solucions i formació que ajudin negocis i professionals a adaptar-se al mercat pospandèmia.

Amb un format híbrid (presencial i on-line), els dos esdeveniments conflueixen enguany amb orientació i propostes d’utilitat, dirigides a persones emprenedores, treballadors autònoms, pimes, startups i aquells que busquin oportunitats laborals, un canvi professional o bé fórmules d’autoocupació.

Bizbarcelona i el V Saló de l’Ocupació ocuparan la totalitat del Palau 8 del recinte de Montjuïc on s’aplicarà un precís protocol anticovid, elaborat per Fira de Barcelona en col·laboració amb experts en gestió de riscos i l’assessorament de l’Hospital Clínic.

Bizbarcelona comptarà amb un interessant programa de conferències, a més d’espais d’assessorament personalitzat i activitats de networking entorn de tres eixos temàtics: Emprendre & Startups; Creixement & Pimes; i Nous reptes, noves realitats.

Tindrà, a més, una zona d’estands d’entitats, institucions i empreses. Allí els visitants podran trobar eines, ajudes, recursos i solucions per als negocis, la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes. És el cas d’IZANDO SERVICES que participa com a expositor per a donar a conèixer els seus productes i serveis de  màrqueting digital i offline, així com material promocional i publicitari, entre altres, que ajudin empreses i emprenedors a impulsar les seves vendes.

També hi haurà l’àrea Bizfranquícies, amb ensenyes que busquen franquiciats i inversors a Catalunya, i el nou espai Startup Sorra, amb continguts específics per a empreses de nova creació amb base tecnològica i innovadora.

Per la seva part el V Saló de l’Ocupació oferirà als visitants la possibilitat d’informar-se, assessorar-se i conèixer els perfils de treball més demandats en diferents sectors. Un dels principals atractius serà l’espai Talent Sorra que permetrà a empreses i entitats que busquen incorporar treballadors a les seves organitzacions contactar amb diferents candidats. El saló inclou, així mateix, xerrades, conferències, tallers per a afrontar amb èxit la tasca de trobar treball, espais d’assessorament individualitzat, a més de serveis personalitzats d’orientació laboral i de defensa dels drets dels treballadors. Hi haurà també una àrea per a conèixer entitats i  opcions laborals en el tercer sector i un espai obert a professionals del món de l’ocupació per a compartir idees, estratègies i bones pràctiques en recursos humans, transformació del treball i inserció laboral.

I com a complement de la celebració física de Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació, s’habilitarà una plataforma digital on es desenvoluparan diverses activitats virtuals que ampliessin l’abast i l’audiència d’aquesta doble cita. Molts dels continguts, com les principals conferències que tinguin lloc en el recinte firal, es difondran on-line. També les entitats promotores tenen previst oferir assessorament i orientació a través de la xarxa i compartir càpsules formatives, webinars i activitats.

Els dos salons tenen el suport d’institucions i entitats públiques i privades que promouen l’activitat econòmica i l’ocupació en el territori, a més d’entitats de
l’ecosistema emprenedor, empresarial i formatiu que col·laboren. A més del Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, tenen una important
implicació la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, PIMEC, la Cambra de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per tots aquest motius, en un any en que sense Saló Nàutic, hem hagut de posposar la VI Edició dels nostres Premis a la Innovacio en el Sector Nàutic recolza aquesta nova edició de BIZ BARCELONA.

Els socis d’ADIN interessats en participar com a expositors trobareu tota la informació a www.bizbarcelona.com/ca/razones-para-participar visitar  i també podeu contactar a Alex Mas , mentre que aquells que desitjeu visitar-lo com a podeu contactar amb ADIN al nostre email info@adin.cat .

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades