AJUTS DEL DEPARTAMENT D’AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA I ALIMENTACIÓ PER ALS CENTRES D’ACTIVITATS MARÍTIMES

12-ag.-2020 | Ajuts i subvencions, Notícies del Clúster, Notícies del sector

Comparteix:

Recentment, s’ha publicat al DOGC l’ORDRE ARP/131/2020, de 29 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per als centres d’activitats marítimes afectats per les restriccions de l’activitat com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Enmarcat dins de l’Estratègia Marítima de Catalunya, promoguda per Departament des de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, us fem arribar l’ ORDRE ARP/131/2020, de 29 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts per als centres d’activitats marítimes afectats per les restriccions de l’activitat com a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

La publicació de la Resolució de convocatòria dels ajuts sortirà en els propers dies, per la qual cosa, si esteu interessats en sol·licitar un ajut pel vostre centre, us encoratgem a revisar les bases per conèixer més a fons la convocatòria.

Poden beneficiar-se d’aquesta subvenció les empreses que tinguin la condició de petita o mitjana empresa (PIME) o microempresa, d’acord amb l’annex 1 del Reglament (UE) 1388/2014, i les persones físiques afiliades al règim d’autònoms de la Seguretat Social que siguin titulars de centres d’activitats marítimes (acadèmies nàutiques, centres d’immersió i centres nàutics) i que justifiquin una disminució en la seva facturació per a l’any 2020 superior un 20% respecte de la de l’any anterior.

I entre els requisits imprescindibles, les empreses han de trobar-se inscrites en el Registre de Centres d’Activitats Marítimes de Catalunya abans del 31 de desembre de 2019.

L’import de l’ajut no pot ser superior a 2.500,00 euros per persona o empresa beneficiària i en cap cas podrà ser superior a la despesa acreditada.

Les sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts es presentaran per mitjans exclusivament telemàtics a través de la pàgina web http://seu.gencat.cat , d’acord amb el procediment establert en l’annex 2 i mitjançant els formularis normalitzats establerts pel DARP.

Ordre ARP_131_2020 ajuts CAM

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades