La DGMM I PUERTOS DEL ESTADO IMPULSARAN UN NOU MARC NORMATIU REGULADOR DEL SECTOR NÀUTIC

2-oct.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Reglamentacio i Normativa

Comparteix:

La DGMM I PUERTOS DEL ESTADO, depenents del MITMA, Ministerio de Transportes, Movilidad  i Agena Urbana, impulsaran un nou marc normatiu regulador del sector nàutic, seguint el model italià amb la “legge nautica da diporto 2018”, tal i com vàrem proposar des de ADIN.

Aquesta és una vella reivindicació de ADIN i de tot el sector, i amb aquesta finalitat la DGMM va reforçar  recentment el seu equip humà.

Properament s’iniciarà el projecte i per això, fins a 30 d’octubre les entitats reconegudes hem pogut traslladar les nostres inquietuds al respecte, responent a la petició rebuda des Ministerio de Transportes. Movilidad y Agenda Urbana QUE INCLOU LA CONSULTA PÚBLICA SOBRE EL ANTEPROYECTO DE LEY DE MODIFICACIÓN DEL TEXTO REFUNDIDO DE LA LEY DE PUERTOS DEL ESTADO Y DE LA MARINA MERCANTE Y DE LA LEY DE NAVEGACIÓN MARÍTIMA.

Des de ADIN, hem contactat amb el Sr. Toledo, President de Puertos del Estado i amb el Sr. Nuñez, Director General de la DGMM, i ens possat a la seva disposició per treballar en el prollecte de llei, i també els hem recomanat la creació d’un grup de treball al respecte.

Des de ADIN, considerem que es tracta d’una iniciativa excellent ja que pot servir per modernitzar la nàutica, simplificant i harmonitzant criteris.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades