ADIN i altres representants dels sectors de les activitats nàutiques es reuneixen amb la Consellera Jordà per parlar del PRUG

2-nov.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals, Reglamentacio i Normativa

Comparteix:

Des de ADIN, portem anys negociant el El PRUG, el Plà Rector d’Usos i Gestió de Cap de Creus, en concret des del Govern anterior on ja ens vàrem reunir entre d’altres amb el Conseller Pelegrí i vàrem conseguir aturar-lo, ara amb moltíssimes millores, gràcies en bona mida a les diverses reunions mantingudes amb el Ferran Miralles, Director General de Polítiques Ambientals,  per a les activitats nàutiques el nou esborrany del  PRUG es troba molt avançat i en les properes setmanes haurem de presentar les darreres alegacions, per tal que es redacti el definitiu document de bases, i el posterior tràmit parlamentari,

El passat divendres, ADIN i representants de la pesca i el busseig recreatiu, ens vàrem reunir amb la Consellera Jordà, i tot el seu equip liderat per Sergi Tudela, Director General de Pesca i afers Marítims per plantejar una sèries de propostes de millora, per tal que des de la Conselleria d’Agricultura ens ajudin davant del Departament de Territori, responsable de les polítiques ambientals.

Des de ADIN, a la reunió amb la Consellera Jordà, vàrem traslladar totes les nostres propostes per tal que l’impacti del PRUG sigui nul o mínim, en les nostres activitats, i de fet l’objectiu de la reunió per totes les parts va ser buscar l’equilibri i la cogovernança entre tots els agents implicats.

Felicitem a la Consellera i al seu equip, i durant aquest mes de novembre presentarem, juntament amb el territori,  el detall de les nostres propostes.

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades