FORMACIÓ GRATUÏTA PER A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DEL SECTOR NÀUTIC

10-nov.-2020 | Formació i cursos, Notícies del Clúster, Notícies del sector, Notícies Generals

Comparteix:

La transformació i el màrqueting digital han vingut per a quedar-se i ja tots som conscients que és gairebé imposible que les nostres empreses puguin ser alienes a aquest procès, per això amb el suport del Department d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, des de ADIN organitzem el següent programa de seminaris gratuïts per als nostres socis i els seus treballadors

1. ¿Que podem fer per vendre en un any sense saló nàutic: noves fórmules de màrqueting i comercialització?

MÀRQUETING ONLINE GENERAL

DIMARTS, 17 DE NOVEMBRE DE 10 A 12h.

Durant aquest seminari explorarem les diferents estratègies de captació de nous clients que qualsevol empresa del sector nàutic pot utilitzar amb èxit durant un any en el qual no podem utilitzar el saló nàutic. De manera més concreta, parlarem dels principals canals de màrqueting digital (SEO, SEM, Xarxes Socials, Email Màrqueting), dels motius que expliquen per què la teva empresa els hauria d’estar utilitzant ja, i de com fer-ho de manera eficient per garantir-ne el retorn.

2. Més visites = més clients. ¿Com aconseguir tràfic de qualitat a la teva web per augmentar la facturació?

SEO I SEM

DIMARTS, 24 DE NOVEMBRE DE 10 A 12h.

Durant aquest seminari repassarem els dos canals més importants avui dia dins del màrqueting online: el SEO (posicionament orgànic en buscadors) i el SEM (campanyes de publicitat a Google). Aprendrem com funcionen exactament, com utilitzar-los per aconseguir els nostres objectius de negoci, i totes les estratègies i tàctiques que ens permetran garantir l’entrada de nous clients constants mes a mes.

3. ¿Com traçar una estratègia de xarxes socials d’èxit: escollir les plataformes clau i com gestionar el dia a dia dels nostres perfils?

COMMNUNITY MANAGEMENT

DIMARTS, 1 DE DESEMBRE DE 10 A 12h.

Dediquem de mitja més de 2 hores al dia a les xarxes socials. I això ens permet extreure una conclusió clara: si la teva empresa no té presència en aquestes plataformes, no existeixes. Durant aquest seminari entendrem com gestionar els nostres perfils de xarxes socials per aconseguir més clients i interaccions, com escollir les plataformes ideals per al nostre negoci (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube) i consells pràctics sobre com executar el dia a dia de les nostres publicacions.

Els seminaris seran impartits virtualment, per Gerard Martínez, expert en Màrqueting digital i formació de IZANDO SERVICES.

PREU SEMINARIS
SOCIS ADIN 1 SEMINARI: GRATUÏT
SOCIS PACK 3 SEMINARIS: GRATUÏT
NO SOCIS 1 SEMINARI: 50 €
NO SOCIS PACK 3 SEMINARIS: 100 €

Un cop es rebin les inscripcions a info@adin.cat es facilitaran els links d’invitació als inscrits.
Dates límits inscripcions: 24h abans de cada seminari o en el cas del pack de 3 seminaris 24h abans del primer.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades