El dilluns 23 de novembre entra en vigor el pla d’obertura progressiva de les activitats afectades per les mesures per fer front a la Covid-19, aprovat pel Govern

20-nov.-2020 | Notícies del Clúster, Notícies Generals, Reglamentacio i Normativa

Comparteix:

El Govern ha presentat el pla d’obertura progressiva de les activitats econòmiques i socials que han estat afectades per les mesures per fer front a la segona onada de la Covid-19.

Aquest pla de flexibilització començarà dilluns vinent, 23 de novembre, i es farà per trams successius de 15 dies, en funció dels indicadors sanitaris, cadascun dels quals permetrà més reobertures i ampliacions d’aforaments.

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, han donat a conèixer el detall d’aquest pla i les previsions per cadascun d’aquests trams en una compareixença informativa. Pere Aragonès ha explicat que es tracta d’un pla amb un horitzó de, “com a mínim”, dos mesos, que “busca fer compatible la responsabilitat sanitària amb la reactivació social i econòmica tan necessària per moltes empreses i treballadors”.

BoatShow Barcelona 2024
Barcelona BOAT SHOW 2024

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades