CANDIDATURA A LA PRESIDENCIA DE ADIN D’AMADEU NUÑEZ, DE RECAMBIOS MARINOS

24-nov.-2020 | Notícies del Clúster

Comparteix:

Benvolguts socis i amics,

El proper dilluns 30 de 12 a 13,30h, celebrarem la nostra Assemblea General que degut a les circumstàncies actuals celebrarem de manera telemàtica i de la que el mateix dilluns 30, amb antelació, rebreu l’enllaç d’invitació a la sala virtual.

Com tots sabeu, en aquesta ocasió, a l’Assemblea s’escollirà una nova presidència i la seva nova Junta Directiva, ahir dilluns 23 de novembre a les 23,59h va expirar el termini legal per a la presentació de candidatures i us informem que en el període establert hem rebut la candidatura del SR. AMADEU NUÑEZ ROIG, propietari i director de RECAMBIOS MARINOS.

El Sr. Nuñez ens ha comunicat que durant els propers dies es mantindran converses i contactes amb actuals membres de la Junta i amb noves incorporacions per acabar de confeccionar una llista que aglutini la pràctica totalitat de les activitats del sector, per tal que aquesta sigui el més representativa possible.

Preguem les vostres inscripcions a l’Assemblea a info@adin.cat i/o també la vostra delegació de vot en cas de no poder participar.mailto:info@adin.cat

Ben cordialment,

¡SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

He llegit i accepto la política de protecció de dades